New Shores High Waisted Bikini Broekje Chili ♥ SuperBra (2024)

Ga direct naar productinformatie
  • New Shores High Waisted Bikini Broekje Chili ♥ SuperBra (1)

  • New Shores High Waisted Bikini Broekje Chili ♥ SuperBra (2)

  • New Shores High Waisted Bikini Broekje Chili ♥ SuperBra (3)

  • New Shores High Waisted Bikini Broekje Chili ♥ SuperBra (4)

1 / van 4

Freya

New Shores High Waisted Bikini Broekje Chili

Normale prijs
€33.95

Normale prijs
Aanbiedingsprijs
€33.95
Eenheidsprijs
/ per

Beschrijving

Bij de New Shores Chili bikini hoort natuurlijk ook een broekje. Het High Waisted model zit wat hoger op de taille. Dit broekje is te combineren met 3 verschillende New Shores tops!

  • High waistedbikini broekje
  • Samenstelling: 83% Polyamide en 17%elastaan
  • Volledig gevoerd

SuperBra | Op zoek naar een XS Bikini Broekje? | Plan een afspraak voor een gratis Brafitting.

See Also
Bikini's

Garantie, verzenden en retourneren

Geven jullie garantie?

We geven vier maanden garantie op onze producten. Voor BHs en bikini’s geldt dat de garantie alleen van toepassing is als deze op de hand gewassen zijn. Als je product binnen vier maanden na aanschaf kapot gaat, neem dan contact met ons op via info@superbra.nl, stuur foto’s mee en vermeld het ordernummer. Wij kijken dan of het product gerepareerd kan worden of vervangen zal worden.

Hoe kan ik een product retourneren?

Wil je een product dat je op de webshop hebt gekocht terugsturen? Stuur dit dan binnen 90 dagen na ontvangst terug naar SuperBra BV, Zwaanshals 274, 3035 KM Rotterdam samen met een ingevuld retourformulier (dit formulier heb je ontvangen bij je bestelling). We kunnen alleen producten terugnemen die geen gebruikssporen vertonen, en waar alle kaartjes nog aan zitten. Pas onderbroeken over je eigen onderbroek heen. Je betaalt zelf de verzendkosten voor het terugsturen. Je kan het product dat je wil retourneren ook omruilen in de winkel.

Kan ik een product omruilen?

Een online gekocht product omruilen voor een andere maat of kleur is niet mogelijk. Als je een andere maat of kleur wil, dan kan je het verkeerde product retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen via de website. Binnen de retourperiode kun je het product wel bij ons in de winkel omruilen voor een ander product. We verrekenen dan een eventueel prijsverschil in de winkel.

Hoe snel en hoe krijg ik mijn geld teruggestort als ik een product geretourneerd heb?

Je krijgt je geld binnen twee weken nadat de retourbestelling bij ons binnen is gekomen teruggestort.

Toegevoegd aan winkelmandje

New Shores High Waisted Bikini Broekje Chili ♥ SuperBra (5)New Shores High Waisted Bikini Broekje Chili ♥ SuperBra (6)New Shores High Waisted Bikini Broekje Chili ♥ SuperBra (7)New Shores High Waisted Bikini Broekje Chili ♥ SuperBra (8)

Wat is deSuperBramaat?

Bij SuperBra gebruiken we de Europese omvangsmaat en de Engelse cupmaat.

EUUK/SuperBra
DD
EDD
FE
GF
HFF
IG
JGG
KH
LHH
MJ
NJJ
O
K


Dus heb je eenbh bijvoorbeeld EU-maat 70E, dan is de SuperBramaat 70DD.

Geen exacte wetenschap

Net als bij jeans en schoenen geldt dat bh-maten geen exacte wetenschap zijn. Het kan dus nog steeds zo zijn dat je bij twee verschillende modellen van hetzelfde merk een andere maat nodig hebt. Als modellen groot of klein vallen in de band of in de cup, geven we dat aan in de omschrijving.

Hoe weet ik mijn SuperBramaat?

Ben je al in onze winkel in Rotterdam of in Utrecht geweest voor een brafitting? Dan geven we je meestal de SuperBramaat mee op een kaartje en zetten we hem ook in ons systeem. Ook staat de SuperBramaat van het product dat je gekocht hebt aan het bruine labeltje aan het product.

Weet je niet meer wat je SuperBramaat is, bel of mail ons dan even, dan kunnen we je helpen je SuperBra maat terug te vinden.

Kan ik zelf de SuperBra maat omrekenen?

Als je een goedzittende bh hebt die je niet bij ons gekocht hebt,check dan eerst hierof hij echt 100% voldoet aan de eisen voor de perfect fit. Zo ja, dan kan je de maat van de bh omrekenen naar de SuperBramaat.

Over het algemeen geldt: is de maat van de BH aangegeven in EU-maten, dan houd je de bandmaat gelijk, en zet je de cupmaat om naar de UK-cupmaat (zie onderstaande tabel). Bekende merken die bijvoorbeeld EU-maten gebruiken zijn Primadonna, Hunkemöller, Livera, Hema, Marlies Dekkers en Sapph.

New Shores High Waisted Bikini Broekje Chili ♥ SuperBra (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 5429

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.